De Rechtspraak

De Rechtspraak

Ik werk bij de Rechtspraak, ik zie iedereen.
We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk.

Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren.

We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

Wil je niet zomaar een baan, maar een met betekenis en toegevoegde waarde? Wil je samenwerken met professionals, die in hun eigen vakgebied alles uit zichzelf halen? Dan ben je bij de Rechtspraak aan het goede adres.
Wist je dat er onder de toga’s hele gewone mensen schuilgaan? Mensen die ook gewoon houden van de mooie dingen in het leven; uitgaan, cultuur, vrienden en familie. Het is allemaal echt niet zo stoffig als veel mensen denken. Er wordt ook veel gelachen.

De editie Nijmegen vindt plaats in het Paleis van Justitie Arnhem. Dit is een locatie van de rechtbank Gelderland en het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Contactpersonen:

Mascha van Houten, sr. adviseur werving & selectie rechtbank Gelderland
Email: m.van.houten@rechtspraak.nl of sollicitaties.gelderland@rechtspraak.nl

Nicole de Bruin, HR adviseur Hof Arnhem-Leeuwarden
Email: n.g.de.bruin-jansen@rechtspraak.nl