Organisatie NPM 2018

Organisatie NPM 2018

De organisatie van de Nationale Pleitmarathon 2018:

  • Voorzitter: Eke Tinga
  • Secretaris: Marlinde Klein Ganseij
  • Penningmeester: Carlien Dijkhuis
  • Contactpersoon kantoren: Sanne van Rees
  • Algemeen: Anneke Houdé

Van links naar rechts: Anneke Houdé, Marlinde Klein Ganseij, Eke Tinga, Sanne van Rees, Carlien Dijkhuis

Voorzitter: Eke Tinga

Eke vertolkt dit jaar de rol van voorzitter. Vorig jaar vertegenwoordigde zij de evenementencommissie binnen Diephuis, maar zij was het organiseren van evenementen nog niet zat. Eke is niet bang om verantwoordelijkheid op zich te nemen en daarom zal zij er samen met de andere meiden voor zorgen dat de NPM weer een onvergetelijk mooi evenement wordt. Ook zet ze zich middels een bestuursfunctie in voor de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, waar ze veel plezier aan beleefd. De rest van de tijd wil zij dit jaar opvullen door praktijkervaring op te doen bij onder andere advocatenkantoren.

Secretaris: Marlinde Klein Ganseij

De twintig jarige Marlinde gaat zich dit jaar inzetten als secretaris. Ze is ambitieus en met haar enthousiasme is ze goed in staat het evenement te promoten en alle deelnemers op de hoogte te houden. Naast het actief lidmaatschap bij Diephuis zet ze zich in voor de Rechtswinkel Groningen en is ze druk met het laatste jaar van haar bachelor Nederlands Recht. De rest van de week zit haar agenda nagenoeg vol met sociale activiteiten, want gezelligheid mag zeker niet ontbreken in haar leven.

Penningmeester: Carlien Dijkhuis

Carlien is 21 jaar en is op dit moment bezig haar bachelor Nederlands Recht af te ronden. Hiernaast heeft zij de ambitie om de master Nederlands Recht te volgen met als specialisaties privaat- en ondernemingsrecht. Binnen de NPM zal zij de taak als penningmeester vervullen en is zij verantwoordelijk voor de financiën. Naast haar werkzaamheden binnen de NPM zet Carlien zich, als medewerker van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, ook in voor kinderen en jongeren die juridisch advies nodig hebben. Daarnaast is Carlien ook altijd in voor gezelligheid. Samen eten of een drankje doen is dan ook wat ze het liefste doet in haar vrije tijd.

Contactpersonen kantoren: Sanne van Rees

Sanne onderhoudt dit jaar het contact met de kantoren die de NPM steunen. Al van kleins af aan roept zij: ‘Ik word advocaat!’ Ze doet er dan ook alles aan om dit te bereiken. Sanne kan niet stilzitten en daar zal zij zich dit jaar met meerdere commissies, de start van haar Master Recht&ICT en haar drang naar het opzoeken van gezelligheid dan ook niet druk om hoeven maken. Sanne kletst veel en daarom vindt zij het hartstikke leuk om dit jaar het contact met de sponsoren van de NPM te onderhouden.

Algemeen: Anneke Houdé

Anneke is 20 jaar en zit in het derde jaar van haar bachelor Nederlands Recht. Ze is een harde werker die houdt van organiseren en als algemeen lid van de organisatie zal zij dan ook verschillende taken van de NPM met heel veel plezier vervullen. In haar vrije tijd tennist ze bij de TAM en zit ze bij het Groningen Studenten Toneel. Daarnaast kan je haar natuurlijk altijd vinden op de borrels in café van Diepen met de leden van Diephuis.