Organisatie NPM 2022

Organisatie NPM 2022

De organisatie van de Nationale Pleitmarathon 2022:

Voorzitter: Mikel Remmerswaal

Als voorzitter van Stichting Nationale Pleitmarathon zet ik mij samen met het hardwerkende bestuur in om voor alle deelnemers, juryleden, sponsors en andere betrokkenen een fantastische NPM 2022 te organiseren. Ik ben er bijzonder trots op dat de NPM in Rotterdam wordt gehouden. Met het winnen van de NPM 2019 te Amsterdam, heeft Rotterdam een prachtig evenement binnengesleept. Als winnaar van deze editie, weet ik hoe leuk (en belangrijk) de NPM is voor alle aanwezigen. Het evenement is bij uitstek geschikt om contacten te leggen en kansen te creëren. Hoewel de NPM in 2020 en 2021 geen doorgang kon vinden door de coronamaatregelen, is het enthousiasme er niet minder op geworden. Ik tref jullie allen graag tezamen met mijn bestuur in mei te Rotterdam voor een onvergetelijke editie van de NPM!

Secretaris: Paul Hoynck van Papendrecht

Hai! Ik ben Paul Hoynck van Papendrecht. Dit jaar ben ik de secretaris van Stichting Nationale Pleitmarathon. Ik onderhoud het contact met de deelnemers en andere externe partijen. Samen met de andere bestuursleden kijk ik ernaar uit een onvergetelijke wedstrijd te organiseren. Rechtenstudenten uit heel Nederland krijgen zo weer de kans om hun verbale en juridische kunsten te kunnen tonen op de grootste pleitwedstrijd van Nederland. We streven naar het organiseren van een wedstrijd die écht in Rotterdam plaatsvindt. Dat bevordert niet alleen de wedstrijd, maar zo kunnen de deelnemers ook de sfeer van Rotterdam proeven. Heb je vragen of opmerkingen, schroom dan niet contact op te nemen! Graag zie ik u op 20 en 21 mei 2022.

Penningmeester: Myrthe Kallen

Hallo!

Mijn naam is Myrthe Kallen. Ik vind het erg leuk dat ik dit jaar de rol van penningmeester binnen het bestuur van de Nationale Pleitmarathon mag vervullen! Samen met Mikel en Paul kijk ik er dan ook naar uit om de Rotterdamse editie tot een groot succes te maken. Gedurende mijn studie heb ik ervaren hoe leuk pleiten kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is om op een laagdrempelige manier pleitervaring op te doen. Het mooie vind ik dan ook dat de Nationale Pleitmarathon studenten de kans biedt om met deze vaardigheid te oefenen. Naast mijn rol als penningmeester volg ik zowel de master Strafrecht als de master Toga aan de Maas aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Door het volgen van beide masters probeer ik theorie en praktijk met elkaar te combineren. Ik kijk uit naar 20 en 21 mei 2022 en hoop u daar te zien!