Lemstra van der Korst

Lemstra van der Korst

Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor in corporate & commercial litigation. Met ca. 15 advocaten werken we vanuit een mooi pand vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. We staan op hoog niveau nationale en internationale cliënten bij in alle mogelijke geschillen die zich binnen en rondom een onderneming kunnen voordoen. Denk aan:

–              commerciële geschillen;

–              overname- en aandeelhoudersgeschillen;

–              bestuurdersaansprakelijkheidskwesties;

–              de zorgplicht van financiële instellingen;

–              enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam;

–              collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade; en

–              (inter)nationale arbitrageprocedures.

Partners, medewerkers en stagiairs werken nauw samen om het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Door te procederen waar het moet en te schikken waar het kan of juist door een nieuw geschil te voorkomen. 

Spreekt dit jou aan? Ben jij gedreven en pragmatisch en zit je in de masterfase van je studie? Dan is een studentstage van twee maanden bij Lemstra Van der Korst wellicht iets voor jou. Je draait volop mee in bestaande zaken, je werkt voor verschillende advocaten binnen kantoor en je gaat mee naar zittingen. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk. Uiteraard nemen we je ook mee naar borrels en andere sociale activiteiten.

Interesse? Bel of mail Jaron van Bekkum: 020-20 50 537 en j.vanbekkum@lvdk.com. We spreken je graag!