Houthoff

Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle. Cliënten kiezen voor Houthoff bij de aanpak van hun meest complexe en kritieke problemen. Problemen waarbij niet alleen juridische kennis van essentieel belang is, maar ook solide strategisch advies.

Houthoff beschikt over een wereldwijd netwerk dat bestaat uit eigen kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York, representatives in Azië en Houston, het exclusieve lidmaatschap van Lex Mundi en ons eigen International Friends netwerk. Deze wereldwijde aanwezigheid, in combinatie met hun kennis en ervaring, maakt Houthoff de betrouwbare partner om cliënten te helpen hun strategische doelen te bereiken.

Werken bij Houthoff, dat is een prachtkans voor jou, maar ook voor hen. Door talent, perspectieven en inzichten in teams te verbinden, wordt er samen tot een nog beter eindresultaat gekomen. Spreekt dit aan? Er is maar één manier om erachter te komen of Houthoff het beste kantoor is voor jou: kom kennismaken!

Houthoff is ook in 2022 de hoofdsponsor van de NPM. Daar zijn wij trots op!