Inschrijvingen NPM 2023

Inschrijvingen NPM 2023

De inschrijvingen voor de 31e editie van de Nationale Pleitmarathon zijn inmiddels geopend! Er kan worden deelgenomen in een pleitteam bestaande uit twee personen of een rechtbankteam bestaande uit drie personen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur van hun vereniging. Iedere vereniging mag twee pleitteams en één rechtbankteam afvaardigen.

Besturen kunnen tot uiterlijk 6 februari hun teams opgeven door de namen van de deelnemers te mailen naar nationalepleitmarathon@gmail.com. Hierbij graag vermelden of de deelnemers gebruik willen maken van de overnachtingsmogelijkheid.

Nadere informatie over het programma zal volgen na sluiting van de inschrijfdeadline.

Wij verwelkomen iedereen graag te Arnhem-Nijmegen!

Reacties zijn gesloten.